Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

CLINIC'S - RWPS Regio Oost.

Zondag 31-10 gaan we starten op 2 locaties in onze Regio Oost met het geven van meerdere clinic's in samenwerking met Zeno Reuten, sportdocent van het RTC Regio Oost in Zwolle, en voormalig jeugdbondscoach van de KNZB.

We doen dit als RWPS Regio Oost voor alle waterpoloverenigingen in onze Regio en het RTC om de talentjes in beeld te krijgen welke de komende jaren willen doorgroeien  naar Jong Oranje.

We starten in Nijverdal om 11.00 uur, met de jeugd O11-O13 en O15 en in Ede om 16.00 uur voor O13 en O15 jeugd! 

Op 7-11 zijn we in Borculo om 8.00 uur voor O11 - O13 en O15, en in Arnhem om 12.00 uur voor  O11 en O13 jeugd!

Dit herhalen we nogmaals op 21-11 in Borculo en Arnhem op dezelfde tijdstippen, en op 28-11 in Nijverdal en Ede idem op dezelfde tijdstippen en jeugdgroepen als op 31-10.

Hierna gaan we belijken of we in januari 2022 weer op kunnen starten met de wekelijkse trainingen van de RWPSen in onze Regio Oost op bovengenoemde locaties.

Heb jij zin om meer uit je waterpolo te halen? kom dan naar 1 of meerdere clinic's en voor je het weet zit je bij de scoutingdagen van de KNZB!

Je bent van harte welkom!

 
Copyright © 2021 Stichting RWPC Regio Oost
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren