Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De RWPS trainingen van seizoen 2021/2022!

Als alle seinen op groen blijven staan, zal de waterpolocompetitie 21/22 medio september weer van start gaan.

Ook wij als RWPS Regio Oost treffen hiervoor de nodige voorbereidingen, maar stellen ons wel de twee belangrijke vragen:

Wat zijn de gevolgen van de uitbraak van Corona bij de verenigingen?

Hoeveel jeugd is de vereniging trouw gebleven en gaat komend seizoen weer de waterpolocompetitie in?

Vanuit Regio Oost ontvangen wij signalen dat er significant minder jeugdteams zijn ingeschreven.

Als RWPS Regio Oost  moeten wij badwater afnemen voor tenminste 3 maanden op 4 locaties, maar als we niet weten wat de opkomst zou kunnen zijn, zou die investering onverantwoord zijn.

Daar komt nog bij dat we de laatste jaren de hoeveelheid deelnemers van RWPS Regio Oost met 30-50% zagen afnemen per seizoen. Dit motiveert onze trainers nu niet direct om aan de badrand een training te verzorgen. 

Wij willen graag verder met de extra trainingen en hebben ons wederom hard gemaakt voor finaciéle ondersteuning vanuit het Regio Bestuur van de KNZB en dit is gelukt!

Echter vanuit de KNZB (landelijk) missen wij op dit moment een visie ten aanzien van de Regionale WaterPolo Scholen en/of welke taak wij nog hebben.

Al deze onzekerheden heeft ons doen besluiten de RWPS Regio Oost voorlopig nog niet op te starten. We bezinnen ons of we überhaupt dit jaar weer opnieuw gaan opstarten.

Het spijt ons geen beter bericht te kunnen melden!

Namens het Bestuur RWPS Regio Oost.

 
Copyright © 2021 Stichting RWPC Regio Oost
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren