Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Laatste wijziging ivm eindtoernooi 2021/2022, en instroomtrainingen 2022/2023

Zondag 29 mei stond ons slottoernooi in Regio Oost gepland om te organiseren.

Helaas zijn er per leeftijdsgroep te weinig aanmeldingen waardoor het onmogelijk is om überhaupt teams te maken. Het bestuur kon, na overleg met de technish coördinator, niet anders besluiten om deze activiteit af te lassen. We hopen volgend seizoen meer inschrijvingen te hebben zodat we dit wel kunnen houden.

De KNZB is op dit moment druk bezig een nieuwe structuur op te zetten voor alle WaterPolo Scholen in Nederland, afgestemd op de RTC en het KNZB+ programma. Zodra hierover meer informatie beschikbaar is zullen we dit op onze "site" en Facebookpagina melden.

Door deze ontwikkelingen zullen de instroomtrainingen,welke medio juni gepland stonden, pas later plaatsvinden. Ook dit zullen we dan melden.

Het  seizoen 2021-2022 is dus hiermee ten einde!

We wensen iedereen fijne vakantieperiode toe en hopen zo spoedig mogelijk meer informatie te kunnen geven over de invulling van het komende seizoen 2022-2023.

 
Copyright © 2023 Stichting RWPC Regio Oost
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren